skip to Main Content
Gorivo

Gorivo

Lesni peleti – gorivo s prihodnostjo

Les je surovina, ki ponovno zraste. Nase veže obstoječi CO₂ iz ozračja in je tako CO₂-nevtralen. Danes se lesni peleti globalno izdelujejo po regijah in tako krepijo domače gospodarstvo. Transportne poti se tako zmanjšajo, s čimer se zopet razbremeni okolje. Lesni peleti so izdelani iz najbolj čistega, posušenega in naravno obnovljenega odpadnega lesa. Brez dodajanja kemičnih vezivnih sredstev se stisnejo pod visokim tlakom in imajo visoko kurilno vrednost. Edinstvena sestava omogoča kontrolirano zgorevanje lesa. Lesni peleti imajo poleg ugodne cene in preproste dobave še številne prednosti.

V primerjavi s plinom ali bioetanolom pri izdelkih Pelmondo obratovalni stroški ne igrajo nobene vloge.

  • Preprosta dobava
  • Preprosto shranjevanje
  • Preprosto odmerjanje
  • Čist les brez lubja
  • Nepremagljivo ugodno
Potrošni material

Potrošni material

Potrošni material

Za prižig ognja v izdelku Pelmondo Fire Cube potrebujete lesne pelete, skladne s standardom DIN/EN. Uporabljate lahko običajne lesne pelete DIN/EN ali naše posebne pelete Pelmondo. Dostavna služba vam bo v enem paketu na vaš dom pripeljala štiri posamezno zapakirane ovoje. Za preprosto prižiganje ognja priporočamo naš vžigalni gel Pelmondo.

Peleti pelmondo

Peleti Pelmondo

Št. art.: 33320001

Priporočamo, da izdelke Pelmondo Fire Cubes uporabljate s peleti Pelmondo in vžigalnim gelom Pelmondo. Pelete Pelmondo boste udobno prejeli na vaš dom z dostavno službo. En karton vsebuje 4 posamezno zapakirane ovoje po 2,5 kg (= 4 × ogenj).

Vžigalni gel Pelmondo

Vžigalni gel Pelmondo

Št. art.: 33320003

Vžigalni gel Pelmondo je zlasti primeren za prižiganje ognja. Ena steklenica vsebuje 1.000 ml in zadostuje za do 15 uporab.

Back To Top