skip to Main Content
Pelmondo sod

Pelmondo Sod

Moderna tehnologija v kombinaciji z vinskim sodom

Žlahtna tekočina, vsebina sodov, nam je dala mnogo veselja. Pelmondo uporabi zunanjost in sod skrbno pripravi na nadaljnje življenje. Edinstveni sod se najprej očisti s peskanjem, s čimer pride do izraza tudi tekstura lesa. Nato se sod natančno skrtači in naolji. Šele kasneje se vgradi Pelmondo tehnologija za izgorevanje lesnih peletov.

V kombinaciji z masivno mizo in integriranim steklenim varovalnim steklom dobimo kos pohištva za odprte prostore, še posebej primeren je za gastronomijo. Najsi bo v vinski kleti ali v baru, hotelu ali restavraciji – gostje bodo Pelmondo Sod občudovali.

Varovalna pregrada iz varovalnega stekla se enostavno odstrani. V kolikor ogenj ni prižgan, pokrijemo gorišče s pokrovom, ki se zlije z mizo.

V sodu je najnovejša tehnologija na višini zgornjega roba soda in nudi gostu lep pogled na ogenj iz vsakega kota. Tudi, ko se ogenj ugasne, sod še nekaj časa oddaja toploto.

Sod je na voljo v treh različicah:

  • Pelmondo Sod
  • Pelmondo Sod z mizo in varovalnim steklom
  • Pelmondo Sod Eksluziv (miza, varovalno steklo, led osvetlitev z daljinskim upravljalnikom).
Pelmondo sod

Pelmondo Sod Ekskluziv

Ogenj & Svetloba & ...

Sod Ekskluziv je posebnost med vrtnimi ognji. Zaradi inovativno postavljene LED osvetlitve, ni osvetljen samo sod. Dodatne LED lučke so vgrajene pod varovalno steklo in osvetljujejo namizje soda. Električno napajanje je zagotovljeno z zelo močno akumulatorsko baterijo. Z daljinskim vžigom osvetlitve, še posebej z dodatkom za hlajenje pijač v poletnem času, bo sod atrakcija ne le pozimi, temveč tudi poleti.

Pelmondo sod

Dodatki

Set za hlajenje pijače

Set za hlajenje pijač je dovolj velik za 3-4 steklenice penine ali vina, oziroma za do 9 steklenic piva. Postavi se v sredino mizo nad kurišče in posebne modifikacije soda niso potrebne. Med steklenice lahko dodamo kocke ledu in hladimo pijačo tudi dlje časa.

Set za vok

S setom za vok boste lahko kuhali tudi na odprtem ognju na vaši terasi. Originalen azijski vok je narejen iz posebne kovine, ki se hitro segreje in enakomerno drži toploto, zato je kuhanje v njem še posebej zdravo.

Back To Top