skip to Main Content
Pelmondo svetilka

Pelmondo Svetilka

Ogenj & LED osvetlitev

Pelmondo Svetilka je prva samostoječa zunanja svetilka na lesne pelete. Oči gostov bo pritegnila postavljena na terasi, v vrtu ali na vhodu, v vseh letnih časih, z lesnim ognjem ali LED osvetlitvijo.

Svetilka je večnamenska, svojo konfiguracijo si lahko sestavite po vaših željah. Po izgledu je na voljo v dveh različicah, in vsaka se lahko sestavi v celoto na več različnih načinov. Za še bolj večnamensko uporabo je na voljo svetilka ekskluziv, ki z LED osvetlitijo z daljinskim upravljanjem pričara ambient v barvi po želji. Tako bo svetilka uporabna vsak dan, cel dan. Čez dan je lahko osvetljena z led lučmi, zvečer lahko prižgete naraven lesni ogenj ali kar oboje – ogenj in LED osvetlitev. Nič več ne bo stalo na poti do očarljivega ambienta skozi cel dan. Izgled svetilke se lahko nadgradi z laserskim izrezom po želji naročnika (na primer: logo podjetja, naziv podjetja ali gostinskega lokala).

Pelmondo svetilka
Back To Top
Naložbo izvedbe spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Sredstva smo namenili vzpostavitvi Digitalni marketing – izdelava nove spletne strani (vključno z mobilno prilagoditvijo) in izvedba testiranja spletne strani s tehničnega in UX/UI vidika.