skip to Main Content

Varovanje podatkov

Spoštujemo vašo zasebnost in v skladu z zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR), izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki.

Lastnik in upravljalec spletnega mesta
Ime podjetja: KOČEVAR, d.o.o.
Sedež: Brinska cesta 6, 3313 Polzela
Telefon: +386 3 700 16 40
E-naslov: office@teraflam.com

Osebni podatki in namen obdelave

Spletno mesto ne zbira vaših osebnih podatkov, razen ko:

  • oddate spletni obrazec,
  • se naročite na naše e-novice.

Vaše podatke obdelujemo izključno za namene, ki so nam bili posredovani.

Uporaba in namen hranjenja ter obdelave podatkov

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namen poslovne komunikacije in ohranjevanja stika s strankami. V kolikor ste prostovoljno označili, da vas lahko obveščamo o novostih v našem podjetju, si pridružujemo pravico, da vam občasno pošljemo aktualno vsebino po e-pošti, SMS-u ali navadni pošti.

Z uporabo kontaktnega obrazca se strinjate, da podjetje KOČEVAR, d.o.o. hrani osebne podatke, ki so navedeni v obrazcu za interno rabo in komunikacijo s stranko za potrebe oddanega povpraševanja.

Hranimo izključno tiste podatke, ki nam jih sami pošljete preko obrazca, ti podatki so lahko: Ime, priimek in e-naslov, naslov bivališča, telefonska številka, oziroma katerikoli drug podatek, ki ga vpišete v obrazec.

Kako dolgo hranimo podatke?

Osebni podatki se hranijo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena (pošiljanje vsebin za namene obveščanja).
Podatke, ki so pridobljeni na podlagi privolitve, hranimo do preklica. V primeru, ko veljavna zakonodaja določa obvezne roke za hrambo osebnih podatkov, upravljavec izbriše osebne podatke po poteku z zakonom predpisanega obveznega roka.

Pravica do informacije in umik soglasja

Zahtevo o vpogledu v informacijo o tem, katere vaše osebne podatke hranimo, lahko kadarkoli pošljete na naš e-naslov office@teraflam.com, ali po navadni pošti na sedež podjetja (KOČEVAR, d.o.o., Brinska cesta 6, 3313 Polzela), lahko pa nas pokličete tudi po telefonu 03 700 16 40.
Soglasje za nadaljnjo uporabo osebnih podatkov lahko kadarkoli umaknete tako, da nam to zahtevo pošljete na e- naslov ali po navadni pošti na sedež podjetja. Ko bomo prejeli vaš umik soglasja, bomo vaše podatke izbrisali v roku 15 delovnih dni.

Kaj je spletni piškotek?

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletno mesto, ki ga obiščete pošlje brskalniku. Spletno mesto si lahko z njim zapomni podatke o vašem obisku, na primer vsebino nakupovalne košarice in druge nastavitve.

Tako je lahko vaš obisk spletnega mesta bolj uporaben in lažji. Piškotki imajo pomembno vlogo. Uporaba spleta bi bila brez njih znatno manj prijetna in koristna.

Zakaj potrebujemo piškotke?

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju nekaterih storitev. Uporabljamo naslednje spletne piškotke:

Ime piškotka Namen Trajanje
_ga Piškotek, ki nam omogoča, da spremljamo, kako se obiskovalci premikajo znotraj naše spletne strani. 2 leti
_gat Piškotek se uporablja za omejevanje števila poslanih zadetkov Google Analytics. 10 minut
_gid Piškotek z naključno ustvarjeno unikatno številko se uporablja za izračun podatkov o obisku naše spletne strani. 24 ur
cookie_notice_accepted Piškotek shrani vašo odločitev glede sprejma ali zavrnitve sledilnih piškotkov. 1 leto

Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji »Pomoč« vašega spletnega brskalnika.

V primeru, da boste onemogočili piškotke, vam nekatere spletne strani morda ne bodo delovale pravilno. Več o uporabi spletnih piškotkih po spremenjenem Zakonu o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1, ur. list št. 109/2012).

Back To Top